Parhaat farkut ikinä!

Farkut on usein melko hankalat ostaa. Pitää olla sopivan väriset, pitää istua pepusta, lahkeiden tulee olla sopivan mittaiset, vyötärön tarpeeksi korkea, materiaalin laadukas ja mukava… Speksejä riittää.

Minulle löytyi täydelliset farkut menneellä viikolla. Merkki on Para Mi ja farkkuni ovat mallistosta Fit Celine. Se tunne, kun tuntuu ettei olisi farkkuja jalassa ollenkaan! Nämä ovat todella mukavat ja pehmeät jalassa. Hillitysti kulutettu pesu (used dark) on siisti mutta silti trendikäs. Wau! Näitä mulle kaikissa mahdollisissa väreissä ja kuoseissa, kiitos.

Para Mi on hollantilainen housumerkki. Heidän housujensa tärkeimpiä tekijöitä ovat istuvuus, mukavuus ja korkea laatu. Slogan  ”look and feel one size smaller” on ihan täyttä totta.

Kuva Para Mi:n www-sivuilta.

Kuopiossa näitä saa Muoti Piasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *