Kivet ja kävyt sisustuksen mausteina

Tykkään yhdistellä erilaisia materiaaleja sisustuksessa. Esimerkiksi puu, metalli ja lasi luovat yhdessä kivoja kontrasteja. Käytän jonkin verran mausteena myös luonnosto löytyneitä materiaaleja, kuten kauniita oksia, käpyjä ja erilaisia kiviä.

 

Luonnon materiaaleja voi myös tuunata. Meillä löytyy mm. käpyjä, jotka ovat saaneet hentoista maalipintaa tai kimallusta. Kippuraisin männyn oksiin taas saa helposti kivaa ilmettä valoilla ja koristeilla.

 

Kivitasku olen kuulemma ollut pienestä pitäen. Oksat ja kävyt ovat päätyneet keräilyn kohteeksi vasta viime vuosina. Yhdeksän vuotiaat tyttärenikin osaavat jo metsästä bongailla kaikkea mistä äiti tykkää. Ja ollaanpa kerran mieheni kanssa käyty sahailemassa oksia ihan asioiksemme kaatuneesta männystä…

Pinterestistä tarttuu usein jos jonkinlaisia ajatuksia ja ideoita mieleen myös sisustuksen suhteen. Tässä yksi, jonka voisi seuraavaksi toteuttaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *