Think happy toughts – See beautiful things

Kylläpä on ollut harmaa ja märkä marraskuu. Huomaan itse kärsiväni tästä pimeydestä aika tavalla, eikä tilanne tunnu olevan juurikaan parempi ympärilläni olevien ihmisten keskuudessa. Kirkasvalolamput ovat kovassa käytössä!

Sehän taisi olla Peter Pan sadussa, jossa onnellisia ajatuksia ajattelemalla pääsi lentoon…

No, ihan lentoon en ole päässyt, mutta tällaiselle visuaali addiktille kauniit kuvat tekevät vähän saman. Ja niitähän löytyy helposti Pinterestistä… Kiehtovia kuvia, pintoja, maisemia, ihan mitä vain keksii.

Lumi tuo tietysti valoa ja pehmeyttä maisemaan, joten kovasti odottelen myös sitä. Juuri nyt ulkona tuiskuttaakin lupaavasti. Aurinkoinen talvipäivä on kyllä tosi energisoiva, niitä laitan siis tilaukseen.

Viritelimme pihalle viikonloppuna myös kaamosvaloja. Nekin pääsevät minusta  oikeuksiinsa vasta kun lumi kimaltelee niiden valossa. Ja se tietysti inspiroi pohtimaan kodin joulunajan somistuksia… Niistä varmaan enemmän sitten seuraavilla kerroilla.

Kaikki kuvat tällä kertaa Pinterestistä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *