Kivilinna keskellä Kuopiota

Jonkin aikaa sitten kokoustin Kuopiolaisessa ravintolassa Isä Camillossa. Kivilinnamainen rakennus on alkujaan valmistunut Suomen Pankin käyttöön ja nykyisin se on suojelukohde. Ravintolana se on toiminut vuodesta 1998.

Muutama vuosi sitten ravintola remontoitiin uudemman kerran ja huomasin, että sen miljöö kosketti minua erityisesti. Sisustuksessa oli kivasti yhdistelty niitä minulle mieluisia elementtejä, eli uutta, vanhaa, kiiltävää ja rosoista.

Valoilla on suuri merkitys sisustuksessa ja täällä valoa oli käytetty mielestäni onnistuneesti korostamaan yksityiskohtia. Myös taidolla sijoitetut peilit heijastivat tosi kivasti sekä luonnon- että lamppujen valoa.

Jos Tunnelma Isä Camillossa oli lämmin ja tunnelmallinen. Tänne on tultava viettämään iltaa joskus pitkän kaavan mukaan.

p.s. Camillon kesäterassi on tosi kiva myös. Ensi kesää odotellessa.. 🥂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *