Pariisin tuulia, osa 2

– Kaupallinen yhteistyö / Muoti Pia –

Piipahdin jälleen Muoti Piassa, sillä Kauppias kertoi loppujenkin Pariisin pakettien saapuneen. Samalla pääsin kokeilemaan myös sitä viimeksi mieleen jäänyttä mekkoa… Arvelin ennakkoon ettei malli sopisi minulle, mutta väärässä olin.  Sehän oli aivan ihana!

Sormet syyhyten sovittelin myös pehmoisia blingbling ponchoja. Niiden värivaihtoehdoista löytyy jokaiselle mieleinen, tai useampi.

Vasemmalla vaaleanpunainen blingbling poncho ja oikealla ihana pussitasku-mekko.

Jostain syystä silmiini tarttuu aina kaikki kimaltava. Niinpä nytkin. Jälkeenpäin kuvia käsitellessäni huomasin, että melkein kaikessa mitä olin kuvannut oli blingiä. Mutta mitäpä tuosta, sellainen minä olen.

Yllä bling ponchojen värivaihtoehtoja ja alla ihania bling tähtineuleita.

Hempeiden värien lisäksi löytyi mustaa. Näissä nahkasomisteisissa housuissa ja bling-pantteri kuosisessa puserossa ei taatusti jää huomaamatta.

Blingiä, pantteria ja nahkasomisteita.

Olen huomannut, että mustakin kevenee kummasti, kun siihen lisätään esimerkiksi pitsiä, kimallusta tai jos pinta vaikkapa hieman kiiltää.

Neuletakin kuvio tuo mieleeni miljoonakaupungin valot. Jykeviä saapikkaita taas pehmentää ihanasti varren yllättävä pitsi. Kauppiaan päällä oleva musta nahkamaisesta materiaalista valmistettu jakku vetoketjusomisteineen oli yksinkertaisesti kaunis.

Blingiä, pitsiä ja vetoketjusomisteita.

Ja vielä lisää blingiä! Tuo laukku on taas sitä ”pakko saada”-osastoa. En voi luvata että pystyn vastustamaan sitä. Pariisista oli myös tullut hurjan paljon kauniita huiveja, ihanilla erilaisilla kuoseilla, blingillä varustettuna tai ilman. Niistä ja näistä Chanel-vaikutteisista tikkitakeista saakin herkullisia yhdistelmiä. Suosittelen kokeilemaan!

Eat glitter for breakfast and shine all day!

Blingiä ja Chanel-vaikutteita.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *