Iloinen yllätys Aarikalta

Mielikuvani Aarikan tuotteista on ollut nostalginen ja 80-luvun makuinen. Muistan  lapsuudestani, että äidillä oli paljon Aarikan koruja. Hipelsin niitä aina tilaisuuden tullen ja vähän isompana taisin saada jotain niistä lainatakin. Korut olivat isoja, muhkeita ja voimakkaan värisiä.

Äidin kaapeista löytyneitä Aarikan koruja 80-90 -luvun vaihteesta.

Kun rupesin asiaa pohtimaan, niin seuraava muistijälki Aarikan tuotteista onkin sitten 90-luvun lopulta. Allu Ankka tuotteet olivat silloin pop! Työskentelin tuolloin sisustuskaupassa, jossa oli Alluja myynnissä. Taisinpa muutamaan minäkin tuhlata palkkarahojani. Sen jälkeen en  juuri ole Aarikan tuotteisiin huomiota kiinnittänyt.

Muistatteko Allu Ankan? Kuva Aarikan www-sivuilta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnes eräänä päivänä kirjaimellisesti törmäsin Aarikan korutelineeseen. Syksyn 2017 korut ovat vaaleita, kevyitä, hauskoja ja harmonisia. Olisin voinut siltä istumalta ostaa niitä useamman. ”Tahtoo saada” olotilan herätti välittömästi ainakin Lupiini-kaulakoru. Myös sisustustuotteisiin oli tullut mukavaa tuulahdusta 2010-luvulta. Aivan ihana on minusta esimerkiksi tuo Pouta-sarja.

Voi että, joko voi kirjoittaa joulupukille?!

Syksyn 2017 koruvalikoimaa.
Lupiini-kaulakoru, omenankukka. Kuva Aarikan www-sivuilta.
Pouta-sarja. Kuva Aarikan www-sivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *