Herkuttelijan paratiisi – Kahvila Kaneli

Kuopion torin laidalla on herkuttelijan paratiisi, Kahvila Kaneli. Siellä on tarjolla itse tehtyjä makeita ja suolaisia herkkuja, erilaisia kahveja ja teetä, sekä keitto-, piiras- ja salaattilounaita. Heillä on myös tilaus- ja juhlapalvelu.

Itse olen salaattilounaan suurin (?) fani ja käynkin syömässä sen useasti viikossa. Väitän, että Kanelista saa Kuopion parhaat salaatit.

Herkkua on siellä monenlaista!

Tarjoilut ovat omaa luokkaansa, mutta niin on sisustuskin. Kahvila on sisustettu lattiasta kattoon vanhoilla huonekaluilla ja tavaroilla. Katsomisen ja tutkimisen arvoista on niin paljon, ettei kaikkea millään ehdi huomata ensimmäisellä käynnillään. Eikä parilla seuraavallakaan. Aina sieltä yleensä löytää jonkun kivan uuden yksityiskohdan. 🙂 Niin kaunista!

Ihania yksityiskohtia on loputtomasti.
Jokainen pöytäryhmä on erilainen.

Suosittelen siis täydestä sydämestäni Kahvila Kanelia. Sieltä saa täyden vatsan ja hyvän mielen.

p.s. Tuo päärynäsuklaapiiras on suussa sulavaa… 🙂

Kaneli sijaitsee Kauppakadulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *